Twente-debutant Stevens: "Eigenlijk een rustig avondje"

Ger
26 september 2014, 08:54

Sonny Stevens maakte donderdagavond zijn debuut voor FC Twente. De keeper mocht in de basis beginnen in de bekerwedstrijd tegen Achilles '29. De vervanger van Nick Marsman wist zijn doel op de valreep niet 'schoon' te houden.

Achilles '29 scoorde in de 89ste via Thijs Hendriks. Daarvoor had FC Twente al drie keer de roos getroffen. "Hoewel ik erg baalde van het tegendoelpunt, was het mooi om mijn debuut te maken. Ik had eigenlijk een rustig avondje, maar die zijn voor een keeper vaak het moeilijkst", zegt Stevens op de website van FC Twente. "Het gaat er dan om de concentratie vast te houden. Dat is iets wat veel gemakkelijker gaat wanneer je als keeper veel te doen hebt, dan wanneer je maar een paar ballen krijgt."

"Het was voor mij een lastige situatie toen de trainer voor Nick (Marsman red.) koos. Als speler moet je dan toch weer de knop om zien te zetten", aldus Stevens. "Ik probeer het tijdens de trainingen en de wedstrijden met Jong FC Twente zo goed mogelijk te doen. Dat ik vanavond debuteerde, zie ik als een mooie beloning."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen