Valencia medekoploper na simpele overwinning

25 september 2014, 23:58

Valencia heeft zich naast FC Barcelona en Sevilla aan kop van de Spaanse competitie genesteld. De formatie van trainer Nuno Espírito Santo had donderdag op het eigen Mestalla weinig moeite met hekkensluiter Cordoba (3-0) en kwam daarmee, net als Barça en Sevilla, op dertien punten uit vijf wedstrijden.

Paco Alcácer bracht Valencia in de 22ste minuut aan de leiding. Vijf minuten later zorgde José Gayá voor de verdubbeling van de voorsprong. Sofiane Feghouli bepaalde zeventien minuten voor tijd de eindscore op 3-0.

Voor Valencia betekende het de vierde zege op rij. De equipe uit de sinaasappelstad begon het seizoen met een gelijkspel tegen Sevilla. FC Barcelona leed woensdag voor de eerste keer deze jaargang puntenverlies in La Liga. Op visite bij Malaga bleven de Catalanen steken op 0-0. Sevilla won op dezelfde avond met 1-0 van Real Sociedad.