Groningen-pechvogel is terug: "Heb er hard voor gewerkt"

23 september 2014, 14:41

Henk Bos maakte afgelopen zondag na ruim anderhalf jaar zijn rentree in een officiële wedstrijd van de hoofdmacht van FC Groningen. De vleugelaanvaller viel 25 minuten voor het einde van de uitwedstrijd tegen FC Utrecht in bij de Groningers, die met 1-0 ten onder gingen in de Domstad.

Een zware knieblessure speelde Bos lang parten, maar hij is nu dus eindelijk terug. Loon naar werken, vindt hij zelf: "Ik heb mij altijd wel voetballer gevoeld, maar uiteraard was er wel wat gezonde spanning aanwezig. Ik hoorde eerder vorige week dat ik weer bij de wedstrijdselectie zou horen en vond het leuk om weer op de bank te mogen zitten bij het eerste. Daar heb ik het afgelopen jaar hard voor gewerkt", aldus de jonge aanvaller op de Groningen-website.

Bos hoopt woensdag ook in het bekerduel met Barendrecht binnen de lijnen te verschijnen. "Het is voor ons na het vervelende verlies even snel schakelen. Fysiek kan ik het aan en ook mentaal zit het goed. Ik heb in de duels geen last van mijn knie. Conditioneel moet het nog wel beter. Ik heb natuurlijk nog geen negentig minuten gespeeld. De partijen die je op de training speelt, zijn toch anders dan in de wedstrijden", weet de vleugelaanvaller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen