AZ-icoon: "De mensen die geluld hebben moeten eruit"

23 september 2014, 09:34

Echte clubmensen zijn zo onderhand wel klaar met de onrustige situatie bij AZ. Barry van Galen, een icoon van de club, heeft het helemaal gehad met de soap in Alkmaar. Hij vindt dat de schuldige van het lekken van de informatie over het stapje terug van trainer Marco van Basten zo snel mogelijk de laan uitgestuurd moet worden.

De onrust lijkt maar niet op te houden bij AZ en dat vindt Van Galen ronduit vervelend. "Dit gaat nog heel lang duren, vrees ik", stelt hij volgens het ANP. "Er heerste hier altijd rust en controle, er gebeurde nooit zoveel. Het draaide voorheen om voetbal, maar nu gaat het alleen maar over randzaken. Eén ding is duidelijk: de mensen die hebben geluld, moeten eruit. Maar ja, dan moet je ze wel eerst vinden", aldus het clubicoon van AZ.

Van Basten opteerde wegens een te grote portie stress voor een rol als assistent. Alex Pastoor, de rechterhand van de coach, was de beoogde nieuwe hoofdcoach. Hij werd echter vanwege een integriteitskwestie ontslagen. Er deden geruchten de ronde dat Pastoor de informatie over Van Basten gelekt zou hebben, maar dit lijkt niet het geval te zijn. Hij heeft AZ verzocht om hem weer aan te nemen en stapt naar de KNVB-arbitragecommissie, als dit niet gebeurt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen