Feyenoord tankt vertrouwen: "De punten komen vanzelf"

23 september 2014, 08:45

Punten hield Feyenoord niet over aan De Klassieker van afgelopen zondag tegen Ajax (0-1), maar een goed gevoel absoluut wel. De Rotterdammers waren heer en meester in de eigen Kuip, wisten kans op kans af te dwingen, maar moesten uiteindelijk door een rake vrije trap van Ricardo van Rhijn het onderspit delven. Toch heeft Feyenoord vertrouwen getankt in de beladen wedstrijd.

"En dat is ook wat waard, hoor", zeg Jean-Paul Boëtius in gesprek met VI. "Voor mij kwam het niet als een verrassing, ik zie hoe we trainen, hoe we werken en wat we kunnen bereiken. En als je dan tegen Ajax speelt, geeft dat net iets meer, kan je zelf ook meer. We hebben laten zien dat we gewoon een goed team hebben", vindt de buitenspeler.

Boëtius vindt dat Feyenoord het sterke optreden tegen Ajax een passend gevolg moet geven in het tweeluik (woensdag beker, zaterdagavond competitie) met Go Ahead Eagles. "Anders is alles voor niks geweest. We kunnen het gewoon niet maken om het nu weer weg te geven. Als ploeg hebben we een bepaald niveau laten zien, dat moeten we nu vasthouden. En als we dan ook nog eens de kansen gaan benutten, komen de punten vanzelf."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen