De Vrij schlemiel bij Lazio, AS Roma wint degelijk

21 september 2014, 16:56

Stefan de Vrij zal met weinig voldoening terugkijken op zijn eerste periode bij SS Lazio. De van Feyenoord overgekomen verdediger ging in zijn eerste Serie A-duels, vooral in de wedstrijd tegen AC Milan (3-1 verlies) niet altijd vrijuit en dat was tijdens het uitduel met Genoa van zondag ook het geval. Hij kon vijf minuten voor het einde inrukken vanwege een rode kaart en met De Vrij in de kleedkamer wist Genoa de wedstrijd in de slotfase nog naar zich toe te trekken: 1-0.

Lazio heeft een prima selectie en speelde een aardige wedstrijd tegen Genoa. De Romeinse formatie ontbeert dit seizoen echter scorend vermogen. Filip Djordjevic was dicht bij de openingstreffer, maar zijn kopbal raakte de lat. De wedstrijd kabbelde vervolgens heen en weer, totdat De Vrij het slotoffensie van Genoa inluidde, door tegen zijn tweede gele kaart van de wedstrijd aan te lopen. Met tien man ging Lazio door een laat doelpunt van Mauricio Pinilla met 1-0 ten onder. Edson Braafheid speelde de hele wedstrijd.

AS Roma zorgde wél voor drie Romeinse punten. In het eigen Stadio Olimpico won de ploeg van coach Rudi Garcia met 2-0 van Cagliari. Matta Destro luisterde zijn rentree in de basis al snel op met de openingstreffer. Alessandro Florenzi was aangever bij deze eerste treffer, maar wist binnen het kwartier ook nog zelf op het scoreformulier te verschijnen: 2-0. Roma vond het wel prima zo, Cagliari wilde de schade beperken. Roma is koploper van de Serie A, met negen punten uit drie duels.

Chievo Verona verloor in eigen huis met 2-3 van Parma. Antonio Cassano was de grote man, met twee doelpunten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen