Heracles nog steeds op hatelijke nul: "Heel teleurstellend"

21 september 2014, 15:52

John Stegeman zat vorige week, tijdens de uitwedstrijd tegen Ajax (2-1 verlies), voor de eerste keer als eindverantwoordelijke op de bank bij Heracles Almelo. Zondag beleefde hij zijn debuut als hoofdcoach, in de streekderby tegen FC Twente. Het duel liep voor de Heraclieden uit op een bittere teleurstelling: 1-4.

"Ik had me mijn debuut als hoofdtrainer anders voorgesteld", zegt Stegeman op de officiële website van Twente over het ruime verlies in het eigen Polman Stadion. "We begonnen agressief en fel aan de wedstrijd. Je kon al wel zien dat Twente sterker en sterker werd. De tegendoelpunten vielen op een heel ongunstig moment voor ons", constateerde de coach.

"Met 1-2 ga je toch anders de rust in", doelt Stegeman op de twee doelpunten van Luc Castaignos. "We hebben erop gehamerd dat we moesten blijven voetballen en geduldig blijven. We hebben de kansen gehad om terug in de wedstrijd te komen en dan wordt het 1-4. Dat is heel teleurstellend voor ons, maar we hebben vandaag tegen een goede tegenstander gespeeld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen