Dijkhuizen 'pissig' op Bruins: "Het is gewoon dom"

21 september 2014, 09:17

Excelsior gooide zaterdagavond haar eigen glazen in. Op het eigen Woudestein stevende de Kralingse ploeg lang op een 1-0 overwinning af tegen FC Dordrecht, maar de wedstrijd eindigde door een late tegentreffer in een 1-1 gelijkspel. Bovendien eindigden de Rotterdammers het duel met tien man, omdat aanwinst Luigi Bruins met een rode kaart van het veld gestuurd werd.

Bruins bagatelliseerde het incident zelf, maar trainer Marinus Dijkhuizen vond het gedrag van de kersverse Excelsior-speler onbegrijpelijk. "Hij reageert gewoon dom, dat mag zo'n ervaren speler niet gebeuren", aldus de coach. "Daar ben ik pissig om en even daarvoor laat hij ook zijn man lopen bij de corner", bromt Dijkhuizen, die doelde op het moment waar Robin Gosens de gelijkmaker aantekende.

Dijkhuizen was na afloop van de remise niet vrolijk. "Dordrecht was tevreden met 1-1, maar wij duidelijk niet", sprak hij. "Na de 1-0 gingen wij te veel naar achteren lopen. Coutinho verrichtte een aantal prima reddingen, maar helaas scoorden ze dus alsnog de gelijkmaker. Daardoor zit ik hier met een zuur gevoel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen