NAC laat onderuit in derby: "Een pijnlijke nederlaag"

20 september 2014, 09:58

Lange tijd leek het erop dat NAC Breda een punt zo overhouden aan het uitduel tegen Willem II, maar Robert Braber besliste in de slotfase anders. Hij schoot de thuisploeg in blessuretijd op voorsprong, waardoor de equipe uit Breda met lege handen achterbleef.

Jelle ten Rouwelaar is zeer teleurgesteld. "Dit is een pijnlijke nederlaag, met name de manier waarop. Dat zij in de laatste minuut nog zo'n kans krijgen en scoren, dat is zuur. Op dat moment moet je alle duels winnen, maar zij kunnen hem goed klaarleggen en Braber schiet hem binnen. Dat mag niet gebeuren. Willem II gooide alle ballen erin, dan moet je een man zijn in je eigen zestien", zegt de doelman op de clubsite.

NAC kwam in de burenruzie eerste op achterstand, maar maakte kort voor rust de gelijkmaker. "We kwamen in de eerste helft goed terug na de tegengoal", vindt Ten Rouwelaar. "Het eerste half uur gaven we niet thuis, kregen ze veel kansen. Dankzij een goede goal kwamen we terug in de wedstrijd. In de tweede helft hadden we meer controle, maar creëerden we voor het eerst dit seizoen geen kansen."

Trainer Nebojsa Gudelj sluit zich aan bij de woorden van zijn aanvoerder. "Het is zeer pijnlijk om op deze manier te verliezen. We begonnen de wedstrijd redelijk, maar al snel kwamen we in een mindere fase. Daar viel ook de 1-0 uit. We herstelden echter goed en maakten ook de 1-1. In de tweede helft waren we in balbezit goed, maar in het verloop van het duel werd Willem II sterker. In de laatste fase moesten we doorzetten. Uiteindelijk geven we de wedstrijd weg in de eigen zestien."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen