Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Routinier Engelaar dicht bij dienstverband in Twente'

'Routinier Engelaar dicht bij dienstverband in Twente'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

19 september 2014 – Hoewel FC Twente-coach Alfred Schreuder deze week nog aangaf dat de financiële middelen van de club uit Enschede misschien niet toereikend genoeg waren om de komst van Orlando Engelaar te bewerkstelligen, lijkt er toch schot in de zaak te komen. De 35-jarige middenvelder is volgens RTV Oost dicht bij een contract in de Grolsch Veste.

De routinier dook een paar weken geleden opeens op in Enschede, waar hij meetraint met de eerste selectie. Schreuder gaf onlangs aan dat hij Engelaar als een welkome versterking beschouwt. "Het ziet er wel goed uit. Het bevalt me wel wat ik zie. Ik denk dat hij in staat is om zijn kennis over te dragen op onze spelers", sprak de coach van Twente.

Naar verwachting zal na het weekend duidelijk worden of de 14-voudig international daadwerkelijk bij de Tukkers aan de slag zal gaan. Tussen 2006 en 2008 verdedigde hij de clubkleuren van Twente. Vervolgens speelde hij nog voor Schalke 04, PSV en Melbourne City.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd