"Financieel weinig ruimte om Orlando aan te trekken"

17 september 2014, 11:11

FC Twente is na vijf speelronden nog ongeslagen in het huidige eredivisieseizoen, maar de Tukkers staan door vier gelijke spelen op een achtste plaats. Afgelopen zaterdag wist de equipe van coach Alfred Schreuder voor het eerste drie punten bij te schrijven, toen Go Ahead Eagles (2-1 winst) op bezoek kwam in de Grolsch Veste. Schreuder mikt op een plaats bij de eerste vijf ploegen.

"Als we ons verder verbeteren dan gaan we meedoen om een plaats bij de eerste vijf", zegt Schreuder tegen VI. Het lijkt een voorzichtige uitspraak, kijkend naar de prestaties in de voorbije jaren. De trainer denkt dat Twente in het seizoen al groeien: "Pas de laatste week hebben we echt met de volledige selectie samen kunnen trainen. Dat verschil merk je. We hebben vier, vijf nieuwe spelers moeten inpassen en dan duurt het even voordat de automatismen in het spel komen."

Orlando Engelaar is op proef in Enschede, maar de komst van de 35-jarige routinier lijkt onzeker. "Er is financieel weinig ruimte om Orlando aan te trekken", zegt Schreuder namelijk. "Ik heb hem er dolgraag bij, Orlando kan ondanks zijn leeftijd nog wel twee jaar mee op topniveau. Zondag spelen we tegen Heracles Almelo. Vóór die tijd willen we een besluit nemen. Heracles-uit wordt een goede test. Daarin kunnen we laten zien dat we in zo'n moeilijke derby op een volwassen manier een goed resultaat halen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen