Anderlecht-coach eist discipline: "Anders weer met 5-0 onderuit"

Ger
16 september 2014, 11:16

Anderlecht gaat in de eerste speelronde van de Champions League op bezoek bij Galatasaray. De Brusselaars azen in Turkije op één of meerdere punten, aangezien met Arsenal en Borussia Dortmund nog twee sterke tegenstanders in de groep volgen.

Coach Besnik Hasi hamert op discipline: "Anders wordt het weer 0-5 zoals vorig seizoen tegen Paris Saint Germain. We gaan een goeie organisatie neerzetten. In de Champions League moet iedereen altijd meeverdedigen", aldus Hasi tegen Sporza. "Anderzijds gaan we ons ook niet ingraven voor onze zestien. Als we Galatasaray te dicht laten komen, komen we in de problemen. We proberen dus hoog en dominant te spelen, maar misschien niet zo sterk als in België."

"Als we top zijn en we doen allemaal ons werk, dan is er iets mogelijk", denkt middenvelder Steven Defour. "Als we achteruit kruipen, plegen we zelfmoord, maar we mogen ook niet dom naar voren gaan lopen. Je moet geen cadeaus verwachten in de Champions League. Het niveau is niet te vergelijken met de Jupiler Pro League."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen