Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Anderlecht-coach eist discipline: "Anders weer met 5-0 onderuit"

Anderlecht-coach eist discipline: "Anders weer met 5-0 onderuit"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

16 september 2014 – Anderlecht gaat in de eerste speelronde van de Champions League op bezoek bij Galatasaray. De Brusselaars azen in Turkije op één of meerdere punten, aangezien met Arsenal en Borussia Dortmund nog twee sterke tegenstanders in de groep volgen.

Coach Besnik Hasi hamert op discipline: "Anders wordt het weer 0-5 zoals vorig seizoen tegen Paris Saint Germain. We gaan een goeie organisatie neerzetten. In de Champions League moet iedereen altijd meeverdedigen", aldus Hasi tegen Sporza. "Anderzijds gaan we ons ook niet ingraven voor onze zestien. Als we Galatasaray te dicht laten komen, komen we in de problemen. We proberen dus hoog en dominant te spelen, maar misschien niet zo sterk als in België."

"Als we top zijn en we doen allemaal ons werk, dan is er iets mogelijk", denkt middenvelder Steven Defour. "Als we achteruit kruipen, plegen we zelfmoord, maar we mogen ook niet dom naar voren gaan lopen. Je moet geen cadeaus verwachten in de Champions League. Het niveau is niet te vergelijken met de Jupiler Pro League." Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd