Alonso wil ook met Bayern Champions League winnen

15 september 2014, 20:15   Bijgewerkt: 15 september 2014, 23:16

Xabi Alonso wil met Bayern München hoge ogen gooien in de Champions League. "Het is voor mij een groot doel om met Bayern München de Champions League te winnen, maar er is nog een lange weg te gaan", aldus Alonso bij de persconferentie voorafgaand aan de openingswedstrijd in de Champions League tegen Manchester City.

Over de tegenstander van woensdag is Alonso lovend. "Het gaat een lastige wedstrijd worden. Manchester City is één van de tien beste ploegen in Europa, maar wij gaan er alles aan doen om de punten in München te houden", is hij vastberaden.

Alonso maakte afgelopen zomer de overstap van Real Madrid naar München. Bij Der Rekordmeister past de 32-jarige Spanjaard zich moeiteloos aan. Hij werd in het nog prille seizoen al twee keer uitgeroepen tot Man of the Match. "Ik ben goed opgenomen in de groep en probeer te doen wat ik al mijn hele carrière doe: de verbinding tussen verdediging en aanval zijn. Ik ben het middelpunt van alles."

Alonso won de Champions League al twee keer eerder. Vorig seizoen mocht hij met Real Madrid de Cup met de grote oren omhoog houden. Negen jaar geleden lukte hem dat al met Liverpool.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen