Zevenklapper Inter, eerste punten De Vrij en Braafheid

14 september 2014, 17:06

In de Italiaanse Serie A heeft Internazionale zondagmiddag behoorlijk uitgehaald. De Nerazzurri maakten Sassuolo in eigen huis met de grond gelijk: 7-0. Stefan de Vrij en Edson Braafheid boekten hun eerste overwinning met Lazio Roma, ze wonnen met 3-0 van Cesena. Gonzalo Higuain was de schlemiel bij Napoli, dat zich in het eigen San Saolo blameerde tegen Chievo Verona: 0-1.

Inter was flink op schot tegen Sassuolo, dat de Milanese grootmacht absoluut geen weerstand kon bieden. Het was prijsschieten in Guiseppe Meazza en daar maakte vooral Mauro Icardi gretig gebruik van. De spits maakte een hattrick. Daniel Osvaldo deed twee duiten in het zakje, Mateo Kovacic en Fredy Guarín maakten de overige treffers. Domenico Berardi, vorig jaar de smaakmaker van Sassuolo, werd na ruim een uur spelen van het veld gestuurd met een rode kaart.

Napoli schoot danig tekort tegen Chievo. Het heeft het aan zichzelf te danken dat het niet eens met een punt van het eigen veld afstapte. De Napolitanen hadden een overwicht en Higuain kon de thuisploeg binnen een half uur spelen op voorsprong schieten, maar de Argentijnse spits faalde vanaf elf meter. De strafschop was niet eens slecht ingeschoten, Chievo-goalie Francesco Bardi redde spectaculair. Maxi Lopez benutte vervolgens een klassieke counter in de tweede helft, wat een verrassende thuisnederlaag voor Napoli betekende: 0-1.

Sampdoria won in eigen huis met 2-0 van Torino. Milan sluit het Serie A-weekend zondagavond af, met een uitwedstrijd tegen Palermo.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen