Derijck treft oude club: "Harde werk betaalt zich nu uit"

12 september 2014, 09:21

Na mislukte perioden bij PSV en FC Utrecht keerde Timothy Derijck afgelopen zomer terug bij de club waar hij in het verleden furore maakte: ADO Den Haag. Met de club uit de Hofstad treedt de centrale verdediger komende zondag aan tegen zijn oude club Utrecht.

Het is een weerzien met de club waar hij een zeer ongelukkige periode kende. Hij was allesbehalve populair in de Domstad, waar hij per slot van rekening een slechte relatie onderhield met trainer Jan Wouters. "Ik had een mindere relatie met de trainer. Dat kan gebeuren. Waar dat aan lag? We verschilden van mening", zegt Derijck in het AD. "Ik heb hem verteld hoe ik vond dat wij als team moesten spelen. Daar was hij het niet mee eens. Daarna is het zo gelopen dat het tussen ons niet meer goed kon komen."

Derijck wil niet te lang stilstaan bij zijn mislukte periode in Utrecht. Hij wil verder: "Ach, ik ben vorig seizoen altijd hard blijven werken, twee keer per dag trainen, ook toen ik geen perspectief meer had op speeltijd. Dat betaalt zich nu uit", stelt de verdediger tevreden.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen