Wenger blij met Welbeck: "Ideale aankoop voor ons"

11 september 2014, 13:37

Veel mensen kunnen het niet begrijpen dat Manchester United Danny Welbeck naar Arsenal liet gaan. In Londen vinden ze het niet erg. The Gunners zijn zeer verheugd met de komst van de Engelse spits. Manager Arsene Wenger denkt dat Welbeck een betere speler kan worden in het shirt van Arsenal.

"Danny Welbeck is de ideale aankoop voor ons, aangezien hij niet alleen centraal, maar ook op de flank uit de voeten kan. Ik vind hem overigens het beste in het centrum", sprak Wenger op een persconferentie over de aanwinst. Zijn kwaliteiten liggen in zijn mentaliteit en snelheid. Zoals je bij Engeland kon zien, scoort hij ook nog eens gemakkelijk", doelt Wenger op de interland van Engeland tegen Zwitserland, waarin Welbeck tweemaal doel trof.

Wenger vindt dat Welbeck niet goed bij United paste: "Daar moest hij ruimte maken voor spelers die vanuit het midden doorkwamen. Als je zijn kwaliteiten analyseert, dan kan hij perfect zelf door het centrum spelen. Hij kan nog veel beter worden, hij is nog jong (23 jaar, red.)", aldus de Franse manager.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen