Schreuder blij met Engelaar: "Bevalt me wat ik zie"

10 september 2014, 18:41

Alfred Schreuder is zeer te spreken over Orlando Engelaar, die momenteel meetraint bij FC Twente. De trainer zegt tegen VI dat de inmiddels 35-jarige middenvelder iets kan toevoegen aan zijn team. Of de ervaren spelverdeler ook daadwerkelijk een contract tekent in Enschede, is nog afwachten.

"Wij hebben een jonge ploeg en het is belangrijk dat we die jongens confronteren met spelers die in alle opzichten het goede voorbeeld geven", aldus Schreuder over Engelaar, die tien dagen meetraint bij de Tukkers. "Orlando bezit de belangrijkste eigenschap die een profvoetballer moet hebben: hij heeft een goed zelfbeeld."

"Daarnaast heeft hij geen groot ego, hij is een teamspeler, zal zichzelf nooit buiten de groep plaatsen. En hij heeft natuurlijk ervaring op een heel hoog niveau. Ik denk dat hij in staat is om zijn kennis over te dragen op onze spelers."

Het is nog afwachten of Twente Engelaar ook daadwerkelijk gaat vastleggen. De middenvelder moet in iedere geval fit genoeg zijn voor de Eredivisie. "Dat ziet er wel goed uit. Het bevalt me wel wat ik zie. We zullen op niet al te lange termijn samen beslissen of we met elkaar verdergaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen