Excelsior blij met Coutinho: "Normaal is dit niet haalbaar"

9 september 2014, 16:07

Buiten de transferperiode heeft Excelsior een mooie slag geslagen. De Rotterdamse ploeg bereikte deze week overeenstemming met de clubloze Gino Coutinho (32), in het verleden jarenlang eerste keeper van ADO Den Haag. Hij moet bij Excelsior de concurrentie aangaan met de onfortuinlijke Jordy Deckers, die in de eerste weken van de competitie meerdere keren op pijnlijke wijze in de fout ging.

"Wij zijn blij dat we Gino hebben kunnen binnenhalen", zegt coach Marinus Dijkhuizen op de website van zijn club.. "Normaal is iemand met zijn ervaring niet haalbaar voor ons. We hebben hem eerder benaderd en toen lukte het niet en daarom is het mooi dat het nu wel is gelukt." Dijkhuizen verwacht veel van Coutinho. "Hij oogt relaxt en raakt volgens mij niet snel in de war. Nu moeten we nog zien hoe fit hij is. Met keepers is dat anders dan bij spelers, met een speler zou je zo snel geen risico nemen, maar wellicht kan hij zondag al spelen."

Coutinho wacht zijn debuut geduldig af. "Of ik zondag tegen Vitesse kan spelen? Dat moeten de trainingen uitwijzen. Ik ben naar Excelsior gekomen om te spelen, maar zal mijn plek in de ploeg moeten verdienen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen