Douglas heeft Oranje nog niet uit zijn hoofd gezet

Douglas heeft Oranje nog niet uit zijn hoofd gezet

7 september 2014 – Douglas Franco Teixeira, beter bekend als Douglas, is bij Dinamo Moskou actief in de Russische competitie en lijkt niet echt in beeld te zijn bij het Nederlands elftal. De voormalig verdediger van FC Twente maakte in 2013 bij twee interlands deel uit van de Oranje-selectie, maar debuteerde destijds niet. De 26-jarige verdediger droomt toch nog altijd van het Nederlands elftal.

"Ik heb nog steeds de wens om voor het Nederlandse elftal uit te komen", sprak Douglas in gesprek met Futnet. "Ik wil alle liefde die ik van de Nederlandse bevolking kreeg tijdens mijn periode bij FC Twente terugbetalen. Ik focus me op mijn prestaties bij Dinamo Moskou en hoop weer in beeld te komen bij het Nederlands elftal, als ik het goed doe mijn club", aldus de verdediger.

Douglas zat tijdens het WK in Brazilië voor de televisie: "Ik zag Stefan de Vrij, Bruno Martins en Ron Vlaar toen spelen. Dat deden ze prima. Toch blijf ik keihard werken en droom ik nog altijd over een nieuwe kans", stelt Douglas, die zes jaar in het shirt van Twente speelde.

gerelateerd