Preud'homme beloont selectie: "Nog nooit meegemaakt"

7 september 2014, 12:19

Michel Preud'homme is duidelijk van mening dat de boog niet altijd gespannen moet staan. De trainer van Club Brugge speelde een potje golf met zijn selectie, die vervolgens mocht genieten van drie dagen rust. Ongekende luxe voor de spelers van Club, die door de oud-coach van FC Twente beloond worden voor de prestaties die in de afgelopen weken geleverd zijn.

"Ik heb voor jullie nog een aangenaam presentje", sprak Preud'homme volgens de officiële clubsite ten overstaan van de selectie. "Jullie hebben de afgelopen weken zeer goed werk geleverd. Dat verdient meer dan een schouderklopje. Ik verwacht jullie niet eerder dan dinsdagnamiddag terug in Jan Breydel."

Timmy Simons, de ervaren kracht op het middenveld van Club, kon het niet geloven: "Drie opeenvolgende dagen zonder training tijdens het seizoen maakte ik mijn lange loopbaan nog nooit mee. Het is in deze drukke periode vanzelfsprekend mooi meegenomen, maar denk nu niet dat ik drie dagen met mijn voeten op de bank zal liggen. Ik kan me dat niet veroorloven. Ik zal hoe dan ook een tweetal loopsessies tijdens die vrije dagen incalculeren", aldus de voormalig middenvelder van PSV.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen