Schöne blij met 'echte Ajacied' Zimling: "Hij past hier"

5 september 2014, 23:44

Veel supporters van Ajax plaatsen vraagtekens bij de komst van Niki Zimling naar Amsterdam, maar land- en ploeggenoot Lasse Schöne denkt dat de middenvelder van toegevoegde waarde zal zijn bij de regerend landskampioen. De Deense steunpilaar van Ajax denkt dat het een goede zaak is dat zijn club Zimling gehuurd heeft van FSV Mainz 05.

Zimling zat steevast op de reservebank bij Mainz, maar Schöne denkt dat de zomeraanwinst perfect bij Ajax past. "Hij past heel goed in ons team. Hij heeft eigenschappen die we nodig hebben. Hij is een echte 'zes', die ook vooruit kan voetballen. Hij is goed in balbezit en kan een plaaggeest zijn voor de tegenstander. Ik vind hem een echte Ajacied", zegt Schöne in het Deense Ekstra Bladet.

"Ik had al met Niki gesproken en was blij dat zijn komst officieel werd. Het is een goede vriend van mij", vervolgt Schöne, die niet als enige blij is met de overstap van Zimling. Ook Morten Olsen, de bondscoach van Denemarken, vindt het een goede stap: "Het is goed nieuws voor Niki, voor ons en voor Ajax. De Nederlandse competitie is meer geschikt voor hem. In de Bundesliga is de druk nogal hoog."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen