Anderlecht sloeg 24 miljoen af: "Hebben we niet nodig"

3 september 2014, 15:01

De clubkas van Anderlecht had momenteel een stuk beter gevuld kunnen zijn, dan hij nu is. In diverse Belgische media laat manager Herman van Holsbeeck weten dat hij onlangs biedingen van twaalf miljoen euro op twee van zijn spelers, Matias Suarez en Aleksandar Mitrovic (fot), afgewezen heeft.

"We kregen twaalf miljoen vanuit Qatar aangeboden voor Suarez en een club uit het voormalige Oostblok wilde hetzelfde geven voor Mitrovic", citeert Het Nieuwsblad de beleidsmaker. Omdat Anderlecht zich geplaatst heeft voor de groepsfase van de lucratieve CL, sloeg Anderlecht beide biedingen af. "Ik ben eerlijk: zonder Champions League hadden we Suarez moeten verkopen. Het mag niet hautain klinken, maar nu hadden we dat geld niet echt nodig. We zitten ook op een comfortabele stoel na de verkoop van Kouyaté en Bruno."

"Eigenlijk hadden we in totaal voor veertig, 45 miljoen kunnen verkopen. Maar we willen een goeie ploeg. De waarde van onze spelers kan trouwens nog omhoog. Suarez, Mitrovic, Tielemans, Mbemba en Praet zullen nog meer waard zijn als ze één of twee goeie wedstrijden spelen in de Champions League", denkt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen