Welbeck verhuist door komst Falcao naar Arsenal

2 september 2014, 08:23

Manchester United heeft Radamel Falcao ternauwernood aan boord weten te halen en dat heeft consequenties voor Danny Welbeck, wiens toekomstperspectief op Old Trafford te wensen overliet. De Engelse spits is aan het einde van de zomerse transferperiode naar Arsenal getransfereerd. De 23-jarige aanvaller tekent een vierjarige verbintenis bij The Gunners, zo meldt United via de officiële kanalen.

Welbeck is afkomstig uit de jeugd van United, waar hij in het seizoen 2008/2009 debuteerde. In totaal kwam hij tot 142 officiële optredens in het betaalde voetbal. In deze wedstrijden wist hij 29 maal het net te vinden en drie grote prijzen te pakken. Hij werd tussentijds verhuurd aan Preston North End en Sunderland. De spits is een welkome versterking voor Arsenal, aangezien Olivier Giroud een tijd uit de roulatie is.

De Engelsman is de vijfde zomerversterking voor Arsenal, dat zich eerder deze zomer al versterkte met Alexis Sánchez, Mathieu Debuchy, Calum Chambers en David Ospina. Met de komst van Welbeck is naar verluidt een som van twintig miljoen euro gemoeid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen