Bosz baalt van nieuw verlies en ziet druk toenemen

31 augustus 2014, 15:23

De competitiestart van Vitesse is ronduit mager te noemen. De Arnhemmers gingen zondagmiddag op visite bij PSV met 2-0 onderuit, waardoor de teller na vier wedstrijden altijd op één schamel puntje staat in de Eredivisie. Peter Bosz, de keuzeheer van de Arnhemse club, beseft dat de druk wederom zal toenemen.

Bosz sprak klinkklare taal na de nederlaag in Eindhoven: "Eén uit vier is gewoon slecht. Logisch dat de druk er dan op komt. De punten zijn nu hard nodig, hoewel PSV natuurlijk niet makkelijk is. En toch vond ik deze nederlaag opnieuw onnodig", stelde Bosz in gesprek met Omroep Gelderland.

Wederom ontbeerde Vitesse effectiviteit, wat tot de nodige kopzorgen bij Bosz leidt. "En we geven op een vreemde, knullige manier de goals weg", vindt de trainer. "Ik vond dat wij zeker in de eerste helft uitstekend speelden en vaak de controle hadden. We begonnen goed en maakten het spel. PSV is een ploeg van goede omschakelmomenten met snelle jongens. Maar in de eerste helft kan ik me die van hun kant niet herinneren", bromt Bosz.

Het spel, daar kan Vitesse wel mee verder, vindt Bosz. "Want het elftal is aan de praat. De spelers hebben er ook het maximale aan gedaan vandaag. Na rust waren we het even kwijt. Die snelle goal is natuurlijk een klap. Daarna kregen we toch weer kansen op de gelijkmaker. We zijn alleen op de beslissende momenten niet goed genoeg, want die ballen moeten er wel een keer in", weet Bosz als geen ander.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen