'Wildschut reist naar Engeland om transfer af te ronden'

31 augustus 2014, 11:45

Yanic Wildschut staat op het punt om bij sc Heerenveen te vertrekken. De vleugelaanvaller lijkt een Engels avontuur aan te gaan bij Middlesbrough, dat de snelle flankspeler voor meerdere seizoenen wil vastleggen. Hij reist vandaag (zondag) af naar Engeland, waar hij met de clubleiding van de club uit de Championship om tafel zal gaan. Dat meldt De Telegraaf.

In Friesland kon Wildschut nooit een doorbraak forceren. In 2013 werd hij overgenomen van VVV Venlo, maar onder coach Marco van Basten speelde de vleugelaanvaller slechts een figurantenrol in Heerenveen. Tijdens de tweede helft van het afgelopen seizoen werd hij uitgeleend aan ADO Den Haag, waarvoor hij zeven keer in actie kwam. Dit seizoen speelde Wildschut 73 minuten voor Heerenveen, waar hij vier keer inviel in evenzoveel duels.

Hans Vonk, manager voetbalzaken bij Heerenveen, gaf onlangs nog aan graag de selectie intact te willen houden: "Wij willen de selectie graag houden zoals-ie is, met eventueel een versterking erbij. Ook Yanic houden we graag binnenboord."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen