Coach McLeish debuteert met punt bij Genk

30 augustus 2014, 22:12

Alex McLeish is met een gelijkspel gedebuteerd als trainer van Racing Genk. De uitwedstrijd tegen Oostende eindigde zaterdag in 1-1. Het was alweer de vierde remise van Genk van het seizoen, dat pas zes wedstrijden onderweg is.

Anele Ngcongca bracht Genk in de 52ste minuut nog wel aan de leiding, nadat Oostende-keeper Didier Ovono zijn afstandsschot door zijn handen liet glippen. Genk trok de zege echter niet over de streep. Bjorn Ruytinx bepaalde in de 87ste minuut de eindscore op 1-1 namens Oostende.

Genk staat met zeven punten uit zes wedstrijden in de middenmoot van de Pro League. Oostende draait met tien punten knap mee in de top van het klassement. De ploeg deelt de derde plaats met AA Gent en Westerlo. Gent verloor vrijdag met 0-1 van Kortrijk, Westerlo speelde zaterdag in eigen huis met 2-2 gelijk tegen Zulte Waregem.

Westerlo, getraind door de Nederlander Dennis van Wijk, kwam tegen Zulte Waregem terug van een 0-2 achterstand. Frederic Gounongbe was met twee treffers het goudhaantje bij de promovendus, waar Mitch Apau een basisplaats had en Sherjill MacDonald inviel. Bij de bezoekers stond Glynor Plet in de basis.

Moeskroen-Péruwelz, opnieuw met tien Fransen aan de aftrap, staat met elf punten verrassend tweede. De ploeg had thuis geen kind aan Cercle Brugge: 4-0. Bij de bezoekende partij bleef de Nederlander Joey Godee op de bank. Anderlecht is met dertien punten de koploper in België. De Brusselse formatie speelt zondag de kraker tegen Club Brugge.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen