Gomez en Reus terug in selectie wereldkampioen Duitsland

29 augustus 2014, 11:39

Mario Gomez en Marco Reus zijn de meest opvallende namen in de selectie van Duitsland voor de komende interlands tegen Argentinië (vriendschappelijk) en Schotland (EK-kwalificatie). De twee aanvallers misten als gevolg van (de naweeën van) een blessure het door Duitsland gewonnen WK in Brazilië.

Naast Gomez en Reus is ook Antonio Rüdiger opgeroepen, hij speelde pas één interland en behoorde niet tot de WK-selectie. Verder doet bondscoach Joachim Löw een beroep op achttien spelers die er afgelopen zomer in Brazilië ook bij waren. Afwezig zijn wereldkampioenen Philipp Lahm, Miroslav Klose en Per Mertesacker, het trio liet na de gewonnen titelstrijd in Brazilië weten een punt achter hun interlandcarrière te zetten. Daarnaast zijn Bastian Schweinsteiger en Shkodran Mustafi niet van de partij, de twee kampen met blessures.

Selectie Duitsland

Doel: Manuel Neuer (Bayern), Roman Weidenfeller (Dortmund), Ron-Robert Zieler (Hannover 96)

Verdediging: Jerome Boateng (Bayern), Erik Durm (Dortmund), Matthias Ginter (Dortmund), Kevin Grosskreutz (Dortmund), Benedikt Höwedes (Schalke 04), Mats Hummels (Dortmund), Antonio Rüdiger (VfB Stuttgart)

Middenveld: Julian Draxler (Schalke 04), Toni Kroos (Real Madrid), Mesut Özil (Arsenal), Christoph Kramer (Borussia Mönchengladbach), Sami Khedira (Real Madrid), Marco Reus (Dortmund), André Schürrle (Chelsea)

Aanval: Mario Gomez (Fiorentina), Lukas Podolski (Arsenal), Thomas Müller (Bayern), Mario Götze (Bayern)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen