Nederland
0 – 0
Argentinië

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Van Gaal slijt overbodige Zaha tijdelijk aan Palace

Van Gaal slijt overbodige Zaha tijdelijk aan Palace

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

28 augustus 2014 – Louis van Gaal kan dit seizoen niet meer beschikken over Wilfried Zaha. De trainer van Manchester United stelde niet langer prijs op de aanwezigheid van de Engelse vleugelaanvaller en slijt hem aan zijn oude club Crystal Palace, dat hem voor een seizoen huurt.

Zaha bewandelde 1,5 jaar geleden de omgekeerde weg, maar kon ondanks de investering van een kleine 18 miljoen euro nooit imponeren.

Van Gaal liet donderdag weten dat er nog meer versterkingen zullen komen. Hij haalde eerder voor een megabedrag van 75 miljoen euro Angel di Maria van Real Madrid. Manchester United versterkte zich ook al met Ander Herrera (37 miljoen euro), Luke Shaw (45 miljoen euro) en Rojo (20 miljoen euro).

Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50,00 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

Tegen Senegal, Qatar en USA konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen Argentinië kan het weer. Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd