Büttner en Douglas in blessuretijd naar Europa League

28 augustus 2014, 20:24

Dinamo Moskou heeft met de hakken over de sloot de groepsfase van de Europa League bereikt. Het Russische elftal, met Alexander Büttner en Douglas in de basis, versloeg op Cyprus Omonia Nicosia met 2-1. Het broodnodige tweede doelpunt viel pas in de blessuretijd. De eerste wedstrijd in Moskou was een week geleden nog in 2-2 geëindigd.

Een eigen doelpunt van Milan Stepanov betekende na elf minuten de voorsprong voor Dinamo, maar door de gelijkmaker van Michael Poté even later waren de Cyprioten weer virtueel verder.

In het laatste kwartier moest Dinamo verder met 10 man na de tweede gele kaart voor William Vainqueur, maar in de allerlaatste minuut bezorgde Christopher Samba het tiental de overwinning.