Zorya-trainer: "We zullen deze test goed doorstaan"

28 augustus 2014, 11:53

Zorya Luhansk speelt vanavond misschien wel de grootste wedstrijd uit de clubgeschiedenis. De kleine club uit Oekraïne strijdt in de Kuip met Feyenoord om een plek in de groepsfase van de Europa League. Na het 1-1 gelijkspel in Kiev kan de tweestrijd nog alle kanten op en coach Yuri Vernidub gelooft in een goede afloop.

"De inzet is hoog, namelijk plaatsing voor de groepsfase van de Europa League. Dat brengt druk met zich mee, maar ik geloof in mijn team en ben ervan overtuigd dat we deze test goed zullen doorstaan", zegt de trainer van Zorya op Feyenoord.nl. Dat de Rotterdamse club in de competitie moeizaam draait en zijn laatste twee competitieduels niet wist te winnen, is volgens Vernidub niet per se een voordeel voor zijn ploeg. "Feyenoord zal daardoor extra gemotiveerd zijn en de supporters graag willen laten zien hoe goed ze kunnen voetballen."

"Ik verwacht daarom een interessante wedstrijd", zegt de coach, die weet wat hij van Feyenoord kan verwachten. "We hebben Feyenoord uitgebreid geanalyseerd en daarin geen grote wijzigingen geconstateerd. Ik verwacht dat ze niet veel anders zullen spelen dan vorige week. Ook onze voorbereiding wijkt niet veel af ten opzichte van die van het eerste duel. We zijn met z'n allen gefocust op een goed resultaat en klaar voor deze wedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen