Nederland
0 – 1
Argentinië

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

MVV verontschuldigt zich bij bedreigde Schreurs

MVV verontschuldigt zich bij bedreigde Schreurs

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

27 augustus 2014 – MVV heeft zich verontschuldigd bij Danny Schreurs en diens gezin. De 26-jarige aanvaller verruilde de Maastrichtse club deze zomer voor Roda JC Kerkrade en heeft sindsdien met dreigementen te maken.

"Alle medewerkers, vrijwilligers, sponsoren, supporters en het bestuur van MVV spreken hun afschuw uit over dit onrecht dat het gezin van Danny is aangedaan", zegt MVV-voorzitter Paul Rinkens tegen Dagblad De Limburger. "Als MVV-familie weten wij zeker dat deze walgelijke acties niet afkomstig zijn van onze MVV-supporters. Samen met het supportersoverleg zullen wij er alles aan doen om dit soort excessief gedrag te bestrijden."

Het huis van Schreurs werd vorige week bekogeld met eieren. Naar verluidt zou zijn gedreigd dat zijn woning in brand wordt gestoken, als de aanvaller komende zondag scoort in de derby tussen MVV en Roda JC.

Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50,00 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

Tegen Senegal, Qatar en USA konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen Argentinië kan het weer. Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd