Contract Goossens (26) bij Feyenoord ontbonden

27 augustus 2014, 15:45

John Goossens is vrij om een nieuwe club te zoeken. Het contract van de 26-jarige middenvelder bij Feyenoord is ontbonden, meldt de Rotterdamse club. "Ik wil graag weer speelminuten gaan maken, vandaar dat we in overleg met Feyenoord tot deze beslissing zijn gekomen", aldus Goossens op Feyenoord.nl.

Feyenoord nam Goossens, afkomstig uit de jeugdopleiding van Ajax, in 2012 transfervrij over van NEC. In de afgelopen twee seizoenen speelde de linkspoot in totaal twintig wedstrijden, waarin hij drie keer scoorde. Zijn contract in Rotterdam-Zuid liep nog twee jaar door, tot de zomer van 2016. Omdat zijn uitzicht op speeltijd zeer beperkt was, hebben beide partijen besloten om deze doorlopende verbintenis te verscheuren.

"Ik wil zowel de mensen met wie ik heb samengewerkt als de fans via deze weg bedanken voor de afgelopen jaren", zegt Goossens. "Ik heb me altijd ontzettend welkom gevoeld bij de club, Feyenoord was voor mij een heel prettige omgeving om in te werken. Ik voel me alleen te veel voetballer om in deze situatie te blijven."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen