Nederland
0 – 0
Argentinië

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Bekogelde Schreurs nu ook bedreigd door MVV-fans

Bekogelde Schreurs nu ook bedreigd door MVV-fans

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

27 augustus 2014 – Het gaat van kwaad tot erger bij Danny Schreurs. Nadat duidelijk werd dat hij aan de slag ging bij provinciegenoot Roda JC Kerkrade werd het huis van de aanvaller in Maastricht al bekogeld met eieren, maar inmiddels zijn fans van MVV een stap verder gaan. Schreurs is 'indirect bedreigd', zegt hij tegen L1.

Naar verluidt hebben Maastrichtse voetbalfans aan Schreurs laten merken dat zijn huis in brand gestoken wordt, als hij komende zondag een doelpunt maakt in de derby tussen Roda JC en MVV. Schreurs is geschrokken van de bedreiging en heeft aangifte gedaan, ook omdat hij zich zorgen maakt over zijn kind. "Je kan het beter wel serieus nemen. Ik ga niet zo maar even de stad in. Vooral met de kleine. Dat is helemaal vervelend."

De afgelopen twee seizoenen speelde Schreurs (26) voor MVV, hij was deze zomer transfervrij.

Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50,00 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

Tegen Senegal, Qatar en USA konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen Argentinië kan het weer. Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd