Barça haalt snel nog nieuwe rechtsback binnen

27 augustus 2014, 08:06

FC Barcelona hoopt op de valreep nog gebruikt gemaakt van de mogelijkheid om spelers aan te trekken. De Catalaanse formatie, die onlangs te horen kreeg dat het vanaf januari 2015 geen nieuwe voetballers meer mag kopen, heeft met São Paulo FC een akkoord bereikt over de komst van Douglas Pereira.

Barça legt zo'n vier miljoen euro op tafel voor de 24-jarige Douglas, de rechtervleugelverdediger tekent in Camp Nou een contract voor vijf seizoenen. Hij moet later deze week nog wel medisch gekeurd worden.

Douglas speelde sinds 2012 voor São Paulo en was de afgelopen twee jaar goed voor vier doelpunten in 95 wedstrijden. Eerder speelde de snelle verdediger drie seizoenen voor het Braziliaanse Goiás.

Als gevolg van een FIFA-straf mag FC Barcelona tussen januari 2015 en januari 2016 geen spelers kopen. Om die reden is de huidige transferperiode voor de club voorlopig de laatste kans om toe te slaan op de transfermarkt. Van die mogelijkheid maakt de club gretig gebruik, eerder deze zomer haalde het al Luis Suarez, Thomas Vermaelen, Jérémy Mathieu, Ivan Rakitic, Marc-André ter Stegen, Claudio Bravo en Alen Halilovic.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen