Celtic loopt CL mis, BATE plaatst zich eenvoudig

26 augustus 2014, 23:21

Virgil van Dijk en Derk Boerrigter zullen dit seizoen niet in de Champions League te bewonderen zijn. Het duo verloor vanavond (dinsdag) met Celtic met 0-1 van NK Maribor, nadat het eerste duel in 1-1 was geëindigd. BATE Borisov plaatste zich wel. De equipe uit Wit-Rusland was met 3-0 te sterk voor Slovan Bratislava.

Bij Celtic begon Van Dijk in de basis en startte Boerrigter op de bank. De aanvaller viel in in de tweede helft en zag zijn ploeg kort daarna op achterstand komen. Maribor kwam in de 75ste minuut op voorsprong op Celtic Park via Marcos Tavares. Hij kon afdrukken na geschutter in de Schotse defensie. De ploeg van Ronny Deila ging nog wel op zoek naar de gelijkmaker om een verlenging af te dwingen, maar vond het net niet meer.

BATE Borisov slaagde erin om het karwei tegen Slovan in eigen huis te klaren. In Slowakije was het eerste duel in 1-1 geëindigd, in Wit-Rusland bleek de thuisploeg een maatje te groot. Gordeychuk schoot de landskampioen kort voor rust op voorsprong, waarna de Wit-Russen de klus in de slotfase definitief klaarden. Krivets zorgde voor de 2-0, Rodionov bepaalde de eindstand op 3-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen