Heerenveen: "Selectie intact houden, Jahanbakhsh te duur"

26 augustus 2014, 12:47

Er loopt momenteel een drietal zaken bij sc Heerenveen. De Friezen willen Alireza Jahanbakhsh aan hun selectie toevoegen en daarnaast staan rechtsachter Pele van Anholt en vleugelaanvaller Yanic Wildschut in de belangstelling van andere clubs. Toch zit het er dik in dat de selectie van Heerenveen intact zal blijven.

Jahanbakhsh is 'waarschijnlijk te duur' voor Heerenveen, zo geeft manager voetbalzaken Hans Vonk aan tegenover FOX Sports. Het hoge salaris én de flinke transfersom lijken een struikelblok te zijn voor de Friese club. "Alireza is interessant, maar waarschijnlijk te duur. We hebben een budget waar we onszelf graag aan houden. Bovendien moet de beoogde versterking beter zijn dan we nu al hebben rondlopen. Al dat soort zaken speelt mee", aldus Vonk.

Heerenveen heeft Van Anholt laten weten dat hij niet weg mag, ondanks de interesse van een onbekende, maar hoger aangeschreven eredivisieclub. Ook Wildschut, die kan rekenen op de belangstelling van Championship-club Middlesbrough, dient te blijven: "Wij willen de selectie graag houden zoals-ie is, met eventueel een versterking erbij. Dat hebben we Pele ook. Wij houden Yanic ook graag binnenboord."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen