AZ meldt zich bij Volendam voor 'interessante' Mühren

AZ meldt zich bij Volendam voor 'interessante' Mühren

25 augustus 2014 – AZ is in de zoektocht naar offensieve versterking uitgekomen bij Robert Mühren. De Alkmaarders hebben zich reeds voor de aanvaller gemeld bij FC Volendam, dat enkele tonnen wil vangen voor de 25-jarige speler. Dat meldt FOX Sports.

Mühren toonde de afgelopen seizoenen aan een neusje voor de goal te hebben en is het nog prille seizoen uitstekend begonnen. Hij heeft een uitstekend moyenne, met zes treffers in drie Jupiler League-optredens. De aanvaller werd al vaker in de gaten gehouden door diverse clubs uit de Eredivisie, maar AZ wil nu dus haar slag slaan.

"Het klopt dat wij ons bij Volendam gemeld hebben voor Robert", geeft Earnest Stewart, de technisch directeur van AZ, toe. "Hij is één van de spelers die bij ons in beeld is om de aanval te versterken. Wij vinden hem interessant", aldus Stewart, die zijn vizier eerst op Mike van Duinen had gericht. De aanvaller van ADO Den Haag bleek echter te prijzig te zijn voor de Alkmaarse club.

De interesse in Van Duinen is dus verlegd naar Mühren, die vanavond (maandag) met Volendam aantreedt tegen Roda JC. "Robert is een spits die in onze ogen niet alleen in de Jupiler League kan scoren", besluit Stewart.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 7 juli 2020

  2. maandag 6 juli 2020