Middenvelder Vermeulen op doel: "Helaas ging penalty erin"

24 augustus 2014, 00:04

Excelsior speelde de laatste fase van de wedstrijd tegen sc Heerenveen met middenvelder Kevin Vermeulen op doel. Hij trok de handschoenen aan nadat keeper Jordy Deckers met rood van het veld gestuurd was, omdat Excelsior al zijn wisselmogelijkheden al gebruikt had en dus geen nieuwe doelman kon inbrengen.

"Na de training vind ik het weleens leuk om te keepen. Eigenlijk wilde Adil (Auassar, red.) op doel staan, maar hij besloot toch om het niet te doen", zegt Vermeulen in gesprek met RTV Rijnmond. Hij kon de bal vrijwel direct uit zijn doel halen, want Marten de Roon mocht namens sc Heerenveen een strafschop nemen. "Helaas ging de penalty erin. Het was een droom geweest als ik hem had gestopt."

Na de strafschop bracht Vermeulen een aantal keer redding, maar hij kon niet voorkomen dat Sam Larsson de eindstand op 2-0 bepaalde. "Zuur dat je verliest als het uit bij Heerenveen tien minuten voor tijd 0-0 staat, want we waren goed bezig. Na de eerste goal zaten we er doorheen. Zonde dat je het zo weggeeft."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen