Go Ahead-coach Booy: "Drie punten waren binnen bereik"

23 augustus 2014, 23:54

Na twee wedstrijden waarin het in de slotfase een winnend doelpunt om de oren kreeg, pakte Go Ahead Eagles zaterdag het eerste puntje van het seizoen. Tot grote tevredenheid leidde dat echter niet, want iedereen in Deventer had tegen promovendus FC Dordrecht op meer gehoopt dan een 0-0 gelijkspel. Dat zat er ook in, vindt coach Foeke Booy, maar volgens hem ontbrak de 'finishing touch'.

"De eerste helft was gelijkopgaand", zegt Booy op de website van Go Ahead Eagles over de wedstrijd tegen FC Dordrecht. "Het spel was misschien niet altijd fraai, maar de wedstrijd was wel enerverend. De tweede helft hadden we de wedstrijd in de greep en verdienden we te winnen. Dan hadden we echter wel de kansen moeten benutten, maar het laatste zetje lukte steeds net niet. Zonde, want de drie punten waren binnen bereik."

Eén punt uit drie wedstrijden is een magere oogst, maar de coach van de Eagles put moed uit het spel van zijn ploeg. "We zijn dit seizoen drie keer dicht bij een resultaat geweest, maar uiteindelijk hebben we één punt uit drie wedstrijden. De duels bieden echter perspectief naar méér, want dat vertrouwen is er zeker bij ons."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen