Willem II'er Messaoud: "Dit is een feel good-overwinning"

23 augustus 2014, 23:26

In de eerste twee wedstrijden van dit seizoen liet Willem II al aardig voetbal zien, maar bleef het zonder punten. Thuis werd met 1-3 verloren van PSV, in de Galgenwaard was FC Utrecht net te sterk (2-1). Driemaal was scheepsrecht voor de Tricolores, want duel nummer drie leverde wel punten op. Drie stuks. AZ werd in Tilburg overtuigend (3-0) geklopt.

"Dit is een feel good-overwinning", zegt middenvelder Ali Messaoud bij Omroep Brabant over de eerste competitiezege van zijn ploeg. "Vooraf zeiden we dat de drie punten hier moesten blijven en zo kwamen we ook de kleedkamer uit. Agressief en fel. Ik raakte twee keer de paal, de tweede keer kon ik toch nog tot doelpunt promoveren. De eerste telde ik eigenlijk al, maar ineens maakte de bal een wending naar links. De tweede telde ik ook, weer op de paal. Maar bij het juichen liep ik de goede kant op en kon ik toch scoren. Een mooi één-tweetje met de paal."

Ook aanvoerder Jordens Peters is blij met de driepunter. "AZ is een ploeg voor het linkerrijtje, maar we speelden om te winnen. De opluchting is er omdat je beloond wordt voor je spel. Als je nu weer goed speelt zonder daar punten aan over te houden, ga je toch aan jezelf twijfelen. Dit is een steun voor onze speelwijze."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen