Van Gaal krijgt definitief beschikking over Argentijn Rojo

Van Gaal krijgt definitief beschikking over Argentijn Rojo

20 augustus 2014 – Manchester United heeft Marcos Rojo definitief binnen. De club van trainer Louis van Gaal heeft de komst van de verdediger van Sporting Lissabon woensdag bevestigd.

United betaalt een slordige twintig miljoen euro voor de 24-jarige Argentijn, die in Manchester een contract tekende voor vijf seizoenen. Ook krijgt Sporting Lissabon komend seizoen de beschikking over de Portugees Nani, die op huurbasis overkomt.

Rojo is vereerd aan de slag te mogen op Old Trafford. "De Premier League is de mooiste competitie ter wereld. Het feit dat ik daar nu ga spelen voor de grootste club ter wereld is een droom die uitkomt', aldus de 28-voudige Argentijnse international, die met zijn land actief was op het WK. Het trainen onder Van Gaal is voor Rojo eveneens een zeer prettige bijkomstigheid. 'Ik ben jong en wil nog veel leren. Spelen onder een ervaren, technisch onderlegde coach als Van Gaal is een fantastische kans."

Op zijn beurt is ook Van Gaal dolblij met zijn aanwinst, die rugnummer 5 heeft gekregen. "Marcos is een zeer getalenteerde verdediger. Hij heeft op het hoogste niveau ter wereld gespeeld, is fysiek sterk en wil dolgraag leren. Dat zegt me dat hij een prachtige toekomst tegemoet gaat."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 26 februari 2021

  2. donderdag 25 februari 2021