Leverkusen wint doelpuntrijk, Red Bull klopt Malmö

19 augustus 2014, 23:15   Bijgewerkt: 19 augustus 2014, 23:25

Bayer Leverkusen heeft FC Kopenhagen in een doelpuntrijke wedstrijd verslagen, in de eerste ontmoeting van de laatste voorronde van de Champions League. De Duitsers wonnen dinsdag in Denemarken met 2-3. De eindstand stond al bij rust op het scorebord. Red Bull Salzburg en Steaua Boekarest boekten thuiszeges op respectievelijk Malmö FF (2-1) en Ludogorets (1-0).

Leverkusen schoot sterk uit de startblokken in Denemarken. Al binnen vijf minuten lag door toedoen van Stefan Kiessling de openingstreffer in het netje. De Duitse voorsprong hield echter maar kort stand. Binnen acht minuten boog FC Kopenhagen 0-1 om in 2-1, door doelpunten van oud-PSV'er Mathias Jörgensen en Daniel Amartey.

Het doelpuntrijke begin kreeg een passend vervolg, want in de 31ste minuut tekende Karim Bellarabi namens Leverkusen voor de 2-2. Hij kreeg de bal via de rug van Kopenhagen-verdediger Per Nilsson met wat geluk voor de voeten en schoot vervolgens raak. Heung-Min Son bepaalde vlak voor rust de eindscore op 2-3 voor Leverkusen.

Steaua Boekarest versloeg op eigen veld op de valreep het Bulgaarse Ludogorets met 1-0. Alexandru Chipciu, die in de eerste helft nog een strafschop had gemist, zorgde in de 89ste minuut voor de beslissende treffer. Bij Ludogorets had Virgil Misidjan een basisplaats.

De returns staan gepland voor woensdag 27 augustus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen