ManUnited en Sporting Lissabon akkoord over Rojo

ManUnited en Sporting Lissabon akkoord over Rojo

19 augustus 2014 – Louis van Gaal heeft Marcos Rojo bijna binnen bij Manchester United. De Engelse club meldt dinsdag dat het met Sporting Lissabon een akkoord heeft bereikt over een transfer naar Old Trafford van de 24-jarige Argentijnse verdediger. Manchester United en Rojo moeten nog wel persoonlijk tot overeenstemming komen. Nani bewandelt, als onderdeel van de deal, de omgekeerde weg.

Naar verluidt zijn Manchester United en Sporting Lissabon het eens geworden over een transferbedrag van 20 miljoen euro voor Rojo, die onlangs met Argentinië actief was op het WK in Brazilië. De oud-speler van Spartak Moskou en Estudiantes had daar in zes wedstrijden een basisplaats, waaronder in de halve finale tegen Oranje en in de eindstrijd tegen Duitsland. Rojo speelt sinds de zomer van 2012 voor Sporting Lissabon.

Onderdeel van de aanstaande deal rond Rojo is dat Nani op huurbasis van Manchester United naar Sporting Lissabon verkast. De 27-jarige aanvaller, international van Portugal, begon zijn profloopbaan bij de club uit de Portugese hoofdstad. In 2007 stapte hij voor dik 25 miljoen euro over naar Manchester United, waar hij onder Van Gaal niet op een basisplek leek te hoeven rekenen.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 26 februari 2021

  2. donderdag 25 februari 2021