FC Den Bosch verwelkomt opnieuw talent van Juventus

FC Den Bosch verwelkomt opnieuw talent van Juventus

19 augustus 2014 – Van Juventus naar FC Den Bosch, het is niet de meest voor de hand liggende stap in de carrière van jonge spelers. Toch is Elvis Kabashi al de derde speler van de Italiaanse kampioen die er deze zomer voor kiest om naar Noord-Brabant te gaan. Hij speelt komend seizoen op huurbasis bij de Jupiler League-club.

De 20-jarige Kabashi treft in Den Bosch ploeggenoten Edoardo Ceria en Filippo Penna, die half juli al vanuit Turijn naar Brabant kwamen. De drie speelden vorig seizoen in het opleidingsteam van Juventus.

Directeur Fred van der Hoorn van FC Den Bosch is blij met de komst van Kabashi. "We hebben hem in Italië zien spelen, zowel op het middenveld als in het centrum van de verdediging. Met zijn specifieke kwaliteiten kan hij een goede versterking van de selectie zijn. We zijn zeer verheugd dat Elvis, Juventus en zijn zaakwaarnemer gezamenlijk de voorkeur hebben gegeven aan een overgang naar FC Den Bosch. Zijn komst toont opnieuw aan dat Juventus veel vertrouwen heeft in de mogelijkheden die deze talenten bij ons krijgen", zegt hij.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 4 augustus 2020

  2. maandag 3 augustus 2020