Huurling McEachran meldt zich bij Vitesse: "Veel zin in"

Ger
18 augustus 2014, 19:59

Josh McEachran kijkt uit naar zijn tijdelijke avontuur in het shirt van Vitesse. De 21-jarige middenvelder, die de rest van het seizoen op huurbasis overkomt van Chelsea, heeft de afgelopen weken al een goed beeld gekregen van de Arnhemse club.

"Ik heb de beide wedstrijden van Vitesse gezien. Die tegen Ajax helemaal en daar vond ik ze prima spelen. Ze kregen genoeg kansen om te winnen, jammer dat het niet lukte", zegt McEachran op de website van Vitesse. "Van de wedstrijd van afgelopen zaterdag heb ik de hoogtepunten gezien. Ik heb daardoor al wel een beeld kunnen krijgen van mijn ploeggenoten, maar vanaf dinsdag wordt dat nog beter als ik ze ontmoet."

De Engelse jeugdinternational ziet zichzelf op het veld als het aanspeelpunt tussen de verdediging en het middenveld. "Maar ook op andere posities ben ik inzetbaar. Het ligt er aan waar de trainer mij nodig denkt te hebben. Al moet ik eerst veel trainen, de spelers en het systeem goed leren kennen en dan zien we wel verder. Ik heb er in ieder geval veel zin in."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen