Feyenoord wil 'oplossing' voor uitzichtloze situatie Goossens

18 augustus 2014, 09:45

Er is bij Feyenoord geen toekomst meer weggelegd voor John Goossens. De linksbenige middenvelder heeft van de Rotterdammers club vernomen dat hij mag uitzien naar een andere werkgever, omdat hij in De Kuip niet kon uitgroeien tot een belangrijke pion.

"En het ziet er voor zijn derde jaar naar uit dat het zo blijft", zegt technisch directeur Martin van Geel in De Telegraaf over de kansen van Goossens in Rotterdam. De speler is op de hoogte gesteld van het feit dat hij niet op veel speeltijd kan rekenen bij Feyenoord, geeft Van Geel aan: "John heeft een gesprek met Fred Rutten gehad, waarin onze breed gedragen mening is geventileerd. Dan is het beter om in de twee weken dat de transfermarkt nog open is, een oplossing te zoeken."

Mocht een oplossing voor Goossens uitblijven, dan zal hij gewoon werkzaam blijven in Rotterdam-Zuid: "Als hij blijft, is het ook oké, dan respecteren we zijn contract", aldus Van Geel. Goossens, die de jeugdopleiding van Ajax doorliep, speelde voor zijn periode bij Feyenoord voor NEC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen