Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Fraser wil oude bekende Derijck naar Den Haag halen

Fraser wil oude bekende Derijck naar Den Haag halen

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

17 augustus 2014 – Henk Fraser heeft de hoop op de komst van Timothy Derijck nog niet opgegeven. De Belgische verdediger verruilde ADO Den Haag twee jaar geleden voor PSV, maar in Eindhoven veroverde hij nooit een basisplaats. Fraser is bereid Derijck een nieuwe kans te geven.

PSV verhuurde Derijck afgelopen seizoen aan FC Utrecht, maar ook in de Domstad overtuigde hij niet. "Daarom zullen sommige mensen twijfels over hebben. Maar dat heb ik niet. Hij heeft zichzelf al eerder bewezen. Ik heb een goed gevoel bij hem en Timothy heeft ook een goed gevoel bij ADO Den Haag. Derijck zou voor ADO een goede gok zijn."

De Chinese overname van de club zorgt voor onduidelijkheid bij ADO. "Maar we hebben nog twee weken. Iedereen binnen de club is hard bezig om de selectie op peil te krijgen."

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd