FC Utrecht boekt moeizame zege op Willem II

Ger
17 augustus 2014, 16:44

FC Utrecht heeft zondagmiddag de eerste drie punten van het nieuwe seizoen in de wacht gesleept. In de eigen Galgenwaard werd promovendus Willem II na een moeizame wedstrijd pas in de slotfase aan de kant gezet: 2-1. Jens Toornstra en Leon de Kogel scoorden voor Utrecht, Robbie Haemhouts zorgde voor de Tilburgse treffer. Willem II wacht na twee wedstrijden nog altijd op de eerste punten. 

Alflen moet door blessures nog altijd een handvol aanvallers missen en dat was met name in de eerste helft goed te merken. Utrecht kon maar moeilijk een gaatje vinden in de Tilburgse defensie en omdat ook Willem II in aanvallend opzicht te weinig bracht werd er voor rust niet gescoord. Tien minuten na de pauze had debutant Rubio Ruben de kans om te score te openen maar de Amerikaanse jongeling lepelde de bal na een handige actie langs het doel van doelman David Meul.

De thuisploeg had even nodig om van de schrik te bekomen maar toen was het opnieuw Toornstra die liet zien enorm belangrijk te zijn voor dit Utrecht. Zijn voorzet werd verkeerd ingeschat door Frank van der Struijk waardoor invaller Leon de Kogel de winnende binnen kon glijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen