Cambuur snoept in slotfase punt weg uit Arnhem

16 augustus 2014, 22:42   Bijgewerkt: 16 augustus 2014, 23:22

Vitesse leek lange tijd af te stevenen op de eerste competitiezege sinds maart dit jaar, maar gaf in de slotfase alsnog twee punten weg. In Arnhem kwam Cambuur in de slotfase nog op gelijke hoogte: 2-2.

Vitesse verloor vorig weekend onnodig met ruime cijfers van Ajax. Het werd 4-1 in de ArenA, terwijl de ploeg van trainer Peter Bosz zeer aardig voetbalde. Tegen Cambuur begon Vitesse echter matig. Het oogde nerveus in de passing en kon de ruimte niet echt vinden. De bezoekers uit Leeuwarden zetten de boel goed vast en kwamen terecht op voorsprong. Na een enorme fout van Arnold Kruiswijk, die bijna over de bal struikelde, kon Michiel Hemmen oppikken. De spits schoot vervolgens raak via het been van een Vitesse-speler.

Totdat uit het niets de 2-2 binnenviel. Piet Velthuizen pakte een bal blijkbaar net achter de lijn op, want tot zijn eigen verbazing kreeg Cambuur een corner in de slotfase. Na een katachtige reflex van de doelman viel de bal alsnog voor de voeten van Bartholomew Ogbeche, die 'm hard tegen de touwen schoot. Vitesse leek op weg naar de eerste competitiezege sinds maart dit jaar, maar moest de punten dus alsnog delen met de ploeg uit Leeuwarden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen