FC Utrecht ontvangt Willem II: "We willen er vol op klappen"

15 augustus 2014, 13:37

FC Utrecht hoopt op drie punten in de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen. De ploeg uit de Domstad neemt het voor eigen publiek op tegen Willem II, de kampioen van de Jupiler League. Met de steun van de Utrechtse aanhang hoopt coach Rob Alflen de eerste overwinning van het seizoen binnen te kunnen halen.

"We willen er vol op klappen", zegt Alflen op de website van FC Utrecht. "De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen in Stadion Galgenwaard is speciaal. Het stadion geeft de spelers een extra boost."

FC Utrecht kende een teleurstellende start van het seizoen, het verloor met 2-0 bij PEC Zwolle. "Welke les we uit het duel met PEC Zwolle hebben getrokken? Als je druk wil zetten op de manier waarop wij dat willen doen, moet je dat met z'n allen doen, vol overgave. Anders gaat het mis. In Zwolle konden we te weinig een vuist maken. We hadden 57 procent balbezit; daar lag het niet aan. Maar we deden er te weinig mee", vindt Alflen.

Dat moet zondag anders, weet hij. "Willem II is een heel aardige ploeg. Ze hebben van PSV verloren, maar dat kwam door eigen fouten. Ze spelen vanuit een goede organisatie en hebben een sterke voorhoede."

Ruud Boymans mist de wedstrijd tegen zijn oude club, hij is nog niet hersteld van een blessure.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen